Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 5 augusti 2014

Kotona taas!

Oi kuinka olen odottanut että pääsen takaisin kotiin, hevosteni ja kissani luokse! Onneksi oltiin tällä kertaa vähän lyhyemmällä reissulla kun tuossa alkuvuodesta kun oltiin reilu 2 viikkoa Thaimaassa, se oli jo tuskallista kun viimeiset 5 päivää en voinut muuta kuin vaan ajatella hevosia ja ratsastusta :D



Olin suunnitellut että olisin eilen illalla ehtinyt vielä Zebben ratsastaa mutta täällä Vaasassa oli niin järkyttävä myrsky että meidän lento kotiin oli myöhässä ja 14 tunnin matkustamisen jälkeen mulla oli myös tosi heikko ja väsynyt olo kun tultiin kotiin ysin jälkeen illalla joten ratsastus jäi väliin. Tänään onkin sitten taas niin kuuma että on melkeen pakko odottaa iltaan ennen kun menen ratsastamaan.

Nyt jääkin sitten Zebben treenit vähän lyhkäseen ennen kisoja, muutin suunnitelmaa niin että ratsastan tänään oikeen kunnolla läpi nivelillä, huomenna teen sellaisen 20-30 minuutin treenin kangilla, ratsastan vähän liikkeitä läpi, esim sarjat, piruetit, sulut, jne ja jos joku tuntuu vaikealta ehdin vielä torstaina sitten kisapaikalla harjoitella niitä vähän lisää. Mutta en usko että Zebbe tarvitsee oikeen muuta kun vähän läpiratsastusta ja apujen herkistämistä taas. Raportoin illalla sitten miltä on tuntunut :)




Hiltonilla tehdään tänään myös kunnon läpiratsastus ja jumppa ja sama juttu vielä huomenna.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar