Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 4 december 2013

Päivän ratsastus kuvissa

Mun autoon piti vaihtaa akku ja sain sen vasta tänään aamulla joten Zebbellä on ollut kolme vapaapäivää putkeen ja Hiltonilla oli kaksi.. Joten oli korkea aika päästä maneesille ;) Cia tuli ottamaan vähän kuvia (nämä onnistui nyt ehkä vähän paremmin kun aurinko vähän paistoi kun viimeksi oli niin pimeää..) ja auttoi vähän raipalla maasta käsin Hiltonin kanssa. Hilton tuntui tosi kivalta, oli energinen ja liikkui hyvin takaa. Tein vähän vaihtoja ja siirtymisiä laukan sisällä. Yritän nyt alkuverkassa aina ratsastaa sitä kunnolla eteen laukassa, se on siinä ihan liian hidas, mutta tuli oikeen kivaks ku sai tehdä vähän "spurtteja" ensin ;)







(videolla vähän laukkatyöskentelyä, tuossa nyt tuli pari virhettä vaihdoissa mutta yritän aina jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut ja toistan asian kunnes onnistuu :) )

Zebbestä aina huomaa kun ei ole pariin päivään käynyt selässä, se on aina vähän kankeampi silloin, se tarvis sitä säännöllistä jumppaa kyllä.. Mutta oli silti ihan hyvä, tein eniten vaan perusjumppaa ja vähän vaihtoja. Sarjat ei ihan onnistunut, pitäis ehkä niitä alkaa treenaamaan taas pikkuhiljaa ettei ne unohdu ;) vähän siltä nimittäin tuntui nyt :D

söpöliini < 3






Zebbellä on ehkä maailman ihanimmat vaihdot < 3




Huomenna pitää käydä kyllä taas, Zebbe jumpata nivelillä kunnolla läpi ja sama juttu Hiltonin kanssa. Lauantaina lähdetään Helsinkiin sitten joten ihanaa kun pääsee kaks päivää putkeen ratsastamaan lämmitettyssä maneesissa rusalla!! en malta odottaa :)

Vielä Zebbestäkin pieni pätkä laukkaa videolla :)

9 kommentarer

  1. Pakko sanoa, että super ihana blogi sulla! :) Kuuntelet lukijoiden mielipiteitä postausehdotuksista, vastaat kommentteihin ja postaukset on aina hyvin tehtyjä ja mielenkiintoisia lukea :--) Kiitos mahtavista lukemiselämyksistä, toivottavasti tätä jatkuu vielä pitkään!

    ♥:lla blogisi ja sinun suuri fani! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. voi kiitos oikeen paljon tosi kiva kuulla että tykkäät :)

      Radera
  2. Tosi kiva postaus ja hyviä kuvia, hepat näyttää hienoilta, niinkuin aina ;)

    SvaraRadera
  3. Minkä tuumaista satulaa käytät?

    Hilton on saanut massaa ihan silmissä ja on kyllä hieno hevonen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. hmm, oliskohan noi molemmat 17.5? childericin istuimet on muistaakseni vähän pienet että tuo 17.5 on niinkun normi 17? kyllä se siitä pikkuhiljaa Hiltonkin "aikuistuu" :)

      Radera
  4. Wau Zebbeä! Se on kyllä saanut paljon liikkuvuuttaa kroppaan ja näyttää paljon "kevyemmältä" niskasta! Hienoa ja taitavaa työtä oot kyllä tehnyt! :) -Jesse-

    SvaraRadera
    Svar
    1. kiitos :) jotenkin tuntui että en mä enää voi sitä mitenkään muuttaa kun jo 5 vuotta ollaan sen kanssa treenattu, mutta ilmeisesti kyllä pystyin siihen ja olen kyllä niin iloinen, toivottavasti suunta jatkuu samana vielä talven yli sillä paljon haluaisin vielä että se kehittyisi mutta tuo rentous on kyllä sen kanssa se vaikein juttu ollut, ja on edelleen ;)

      Radera
  5. olis tosi kiva sellanen postaus jossa ois kuvia / video kun hyppäät !!

    SvaraRadera
  6. Heippa! Osaatko auttaa minulla on lyhytselkäinen hevonen. Kokeilussa on nyt Jeremy Rudge Fusion joka teetetty lyhytselkäiselle. Se istuu tosi hyvin edestä mutta jää takaa n. millin ylös. Millä tuota voisi korjata? Hevonen on vielä aika lihasköyhä. Montako treeniä vkossa pitäisi tehdä jottei hevonen mene jumiin? millaista treeniä? Hevonen on herkkä suusta ja menee helposti kuolaimen alle ja samalla kokoaa itseään ja menee tyhjäksi. miten tuossa tilanteessa menetellään? Kiitos jos autat:) Sinulla on upeat hevoset ja ihailen taitoasi!:) Mukavaa joulunodotusta!

    SvaraRadera