Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 15 juni 2013

Niin se onni kääntyy!

Aivan uskomaton päivä takana!! Hilton yllätti mut niin totaalisesti ja veti junnujen esiohjelman superhyvin, 64.118% ja toinen sija!!! Se hevonen on vaan niin kultakimpale <3
Ja niin on Zebbekin, teki tosi hyvän laukkaohjelman, ilman rikkeitä. Ravissa ja käynnissä parannetravaa mutta yli 63% ja toinen sija <3 
Silinterin kirous poistettiin tänään myös ;)

Nyt ollaan matkalla kuuntelemaan Alessoa Seinäjoelle joten kuvia ja videoo ja enemmän infoo tulee huomenna.
Oikeen iso kiitos teille kannustavista kommenteista, se auttoi mua todella paljon ja tämä päivä oli niin tarpeen <3



7 kommentarer

  1. onnea! ja toivotavasti hyvät kisasuoritukset jatkuu :) sun hevoset on kyllä tosi komeita!

    SvaraRadera
  2. Paljon onnea! Olen tosi ilonen sun puolesta, ansaitset kyllä kaikki sijoituksesi :)

    SvaraRadera
  3. Ihanaa...Onnea! = )
    Ehkä onneakin oli sulla tänään, mutta onkohan se niin, että välillä pitää ottaa pikku pohjanoteerauksia, että saa vauhtia tekemisiinsä?!? Oli miten oli, jatkossa sulkeudut omaan "kuplaan" kilpailupaikalla ja muodostat täysin muilta suljetun "maailman" ja keskityt vain itseesi ja heppaan ja teet sen mitä olet lähtenyt tekemään; näyttämään teidän osaamista muille ja muistat uskoa omaan tekemiseesi; jokainen ratsastaa tavallaan ja on omassa suhteessa omaan heppaansa. ...mutta kyllä sinä nämä kaikki jo tiedätkin, tuli nyt varmaan monelle hyväksi kertaukseksi tuo henkinen puoli urheilussa!
    Milloin ja missä seuraava startti? = )

    SvaraRadera
    Svar
    1. kiitos! tuo on ihan totta, luulen että oli ihan hyvä että meni niin huonosti Helsingissä koska jouduin vähän pysähtymään ja ajattelemaan mikä menee väärin ja sain asian korjattua ja nyt en enää ikinä tee sitä virhettä enää :)
      Seuraavat kisat onkin varmaan Torniossa kahden viikon päästä kun siellä on 7-vuotis cupin osakilpailu ja Zebbelle PSG-luokat :)

      Radera
  4. Onneksi olkoon!! Olette kyllä kaikki kolme huippu-urheilijoita!! Onneksi sait silinterikirouksen kumottua, ettei tarvi ostaa uutta! ;) Monen kilpailijan pitäisi ottaa sinusta mallia!

    SvaraRadera